Despre noi

Intaro Insurance Services SA este o companie tânără, înfiinţată de un grup de profesionişti, care oferă servicii de management şi administrare a operaţiunilor companiilor internaţionale care doresc să opereze pe piaţa românească de asigurări, aducând un suflu nou, unic, prin îmbinarea inteligenţei artificiale cu cea umană.

Plusul de valoare obţinut acţionează ca un câmp de forţe în care se află atât subiectul cât şi obiectivele, persoanele și activităţile, iar toate acestea conduc către o dezvoltare organică a vânzărilor, în condiţiile asigurării unor servicii excepţionale clienţilor.

Garanţia oferită partenerilor noştri este succesul şi de aceea: perseverenţa este prietenul nostru, experienţa este consilierul inteligent, precauţia este fratele mai mare şi viziunea este geniul păzitor.

Pentru că activitatea și arta de a conduce definesc managementul, pentru atingerea țelurilor, Ellaal Goldberg, cu o gândire amplă, globală si inovatoare, orientată spre viitor, și-a propus completarea definiției prin motivarea altora, investind și crezând cu tărie in business plan-ul Intaro Insurance Services, văzându-l stabil și cu o proiecție bună pe termen lung.

Watford Insurance Company Europe – Sucursala București este o sucursala a companiei Watford Insurance Company Europe(WICE), o companie de asigurări din Gibraltar cu acoperire în întreaga Europa. WICE a obținut un rating A- (excelent) de la A.M. BEST. WICE intenționează să obțină autorizație pentru toate liniile de asigurări de bunuri și accidente de persoane în întreaga Uniune Europeană.

Watford Insurance Company Europe este o subsidiară deținută în totalitate de Watford Re Ltd., reasigurator cu sediul în Bermuda, având un capital de 1.2 miliarde USD la dată de 30 septembrie 2017.

Watford Insurance și filialele sale au un contract strategic de management al subscrierilor cu subsidiarele companiei Arch Capital Group Ltd. (Arch). Arch oferă asigurări și reasigurări la nivel mondial prin intermediul subsidiarelor pe care le deține.

WICE oferă cea mai eficientă formă de capital partenerilor săi, prin combinarea costurilor reduse și a unei strategii de investiții cu venit fix. Operațiunile de subscriere WICE se desfășoară cu suportul comercial, tehnic și logistic al lui Arch. WICE se angajează să aducă o nouă abordare în domeniul asigurărilor în Europa.