fb-pixel

FAQ

1. Ce sunt husele BitCase?

Husele BitCase sunt cel mai cool accesoriu personalizat pentru a-ti proteja telefonul de incidentele neplacute. Sunt confectionate dintr-un amestec de plastic si cauciuc impreuna cu spate din sticla tempered ce protejeaza atat telefonul tau cat si print-ul husei.


2. Cum comand o husa?

Asta nu e greu, alegi modelul de telefon, cauti husa preferata, o adaugi in cos si finalizezi comanda. Daca nu te descurci, nu ezita sa ne contactezi.


3. Cum personalizez o husa?

Poti alege dintr-o gama variata de huse personalizabile puse la dispozitie pe site unde poti introduce diferite texte sau daca vrei un model specific, poti sa ni-l trimiti pe e-mail iar noi ti-l vom realiza la comanda.


4. Ce modalitati de transport utilizati?

Ca orice alt magazin online, ne conformam si expediem colete cu serviciile de curierat ale firmelor locale din Romania, pe viitor intentionam sa discutam cu Elon Musk sa faca livrari pentru noi..


5. In cat timp ajunge la mine coletul?

Acest lucru poate varia in functie de momentul plasarii comenzi, de ziua in care plasezi comanda si multi alti factori, dar pe scurt husa ajunge la tine in 1-3 zile lucratoare in functie de perioada si viteza de livrare a curierilor (nu, Elon Musk nu vrea sa faca pentru noi livrari :().


6. Nu-mi place husa comandata, pot sa o returnez?

Poti returna linistit orice husa care nu a fost personalizata, ne contactezi si stabilim impreuna conditiile de retur. Asa cum am spus anterior, husele personalizate nu pot fi returnate deoarece este un produs la comanda facut special pentru tine Ex.: iti faci o husa cu numarul de inmatriculare a masinii, acea husa nu o va mai cumpara nimeni decat daca ne dai si masina ta sa i-o oferim bonus 😎


7. Am cateva idei de modele de huse, va pot contacta?

Asta ne si dorim :D avem pentru tine un formular dedicat de sugestii modele de huse. Il poti accesa folosind acest link. Abia asteptam sa vedem ce idei faine ai.


8. Vreau sa-mi fac propria husa, cum pot face asta?

Eh, la noi nimic nu este imposibil.. Ca sa-ti faci propria husa trebuie sa: iei un bilet de tren pana in Suceava, ne anunti cand ajungi la gara, iti tinem un curs 2-3 zile despre productia huselor iar apoi te poti apuca sa-ti faci propria husa 😂 Glumim! Este suficient sa intri pe pagina de Huse Personalizate cu Poza TA, incarci poza si plasezi comanda.


9. Husa cu poza mea va fi calitativa?

Noi facem tot posibilul ca sa iti oferim cea mai buna husa din punct de vedere calitativ atat al imaginii imprimate cat si a materialelor folosite. Insa uneori, acest lucru nu depinde asa de mult de noi. Pentru ca totul sa fie ok, te rugam sa incarci o poza cat mai buna ca si rezolutie/dimensiuni ca noi sa putem sa o folosim in procesul de creare a husei tale. Daca consideram ca poza nu este chiar ok, te vom contacta sa stabilim impreuna ce este de facut.