fb-pixel

Husa Among Us pentru Samsung A40

Husa Among Us

Samsung A40
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A40
Modele unice de huse pentru Samsung A40
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A40
Descriere Husa Among Us
Among Us a devenit unul dintre cele mai populare jocuri, datorita modului de joc foarte distractiv. Insa oare chiar esti un fan Among Us daca nu ai si husa cu acest joc? Noi avem husa Among Us disponibila pentru Samsung A40, tot ce trebuie sa faci tu, este sa o comanzi. Ps.: don't be sus :D
Husa Among Us pentru Samsung A40  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Among Us pentru Samsung A40  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Among Us este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Among Us pentru Samsung A40  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Among Us pentru protectie Samsung A40

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Among Us este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A40