fb-pixel

Husa Craiova Boarding Pass pentru Samsung A40

Husa Craiova Boarding Pass

Samsung A40
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A40
Modele unice de huse pentru Samsung A40
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A40
Descriere Husa Craiova Boarding Pass
Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Craiova Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Samsung A40 si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului Internațional CraiovaAeroportul Internațional Craiova este un important aeroport din România, situat în partea de est a orașului Craiova, pe DN65 care leagă Craiova de Pitești. Aeroportul Craiova a fost deschis traficului internațional după ce a fost certificat de Ministrul transporturilor și infrastructurii, Anca Boagiu în 2011. Începând cu 23 iulie 2014 Aeroportul Internațional Craiova este bază a companiei Wizz Air, o aeronavă fiindu-i alocată pentru a opera 6 destinații în 4 țări diferite, iar în anul 2016 fiindu-i alocată o a doua aeronavă. Aeroportul International Craiova (CRA) a avut în 2017 un număr de 519.226 pasageri preconizandu-se că până în 2021 va trece de pragul de 1.000.000 pasageri anual, numarul pasagerilor crescând între 2014-2017 cu peste 600%.
Husa Craiova Boarding Pass pentru Samsung A40  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Craiova Boarding Pass pentru Samsung A40  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Craiova Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Craiova Boarding Pass pentru Samsung A40  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Craiova Boarding Pass pentru protectie Samsung A40

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Craiova Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A40