fb-pixel

Husa Brush Effect pentru Samsung A40

Husa Brush Effect

Samsung A40
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A40
Modele unice de huse pentru Samsung A40
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A40
Descriere Husa Brush Effect
Husa Brush Effect este una dintre produsele noastre favorite dar si a multor persoane cu inclinatii spre pictura si arta. Avand spatele cu print ce imita foarte bine urmele lasate de un penson pe un canvas, telefonul tau Samsung A40 va fi mereu o opera de arta.
Husa Brush Effect pentru Samsung A40  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Brush Effect pentru Samsung A40  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Brush Effect este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Brush Effect pentru Samsung A40  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Brush Effect pentru protectie Samsung A40

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Brush Effect este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A40