fb-pixel

Husa God is Greater pentru Samsung A40

Husa God is Greater

Samsung A40
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A40
Modele unice de huse pentru Samsung A40
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A40
Descriere Husa God is Greater
Cuvintele potrivite in momentul potrivit iti pot reda speranta si starea de bine de care ai nevoie. Ce poate fi mai la indemana ta decat indispensabilul Samsung A40, care imbracat in husa %husa% va fi mereu in siguranta.Cu husa God is Greater asiguri protectia telefonului tau intr-un mod original, calitativ si premium. Lasa-te inspirat de husa God is Greater si mesajul incurajator pe care aceasta il poarta si ofera-i telefonului tau Samsung A40 tot ce e mai bun.
Husa God is Greater pentru Samsung A40  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa God is Greater pentru Samsung A40  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa God is Greater este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa God is Greater pentru Samsung A40  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa God is Greater pentru protectie Samsung A40

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa God is Greater este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A40