fb-pixel

Husa Newspaper Cuts pentru Samsung A40

Husa Newspaper Cuts

Samsung A40
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A40
Modele unice de huse pentru Samsung A40
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A40
Descriere Husa Newspaper Cuts
Am vrea sa spunem ca reciclam hartia, insa husele noastre sunt de calitate superioara iar pentru crearea unei huse nu a fost taiat niciun copac. Daca nu te-am convins din cuvinte, atunci husa Newspaper Cuts e ce trebuie pentru telefonul tau Samsung A40 ca sa te convingi.
Husa Newspaper Cuts pentru Samsung A40  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Newspaper Cuts pentru Samsung A40  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Newspaper Cuts este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Newspaper Cuts pentru Samsung A40  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Newspaper Cuts pentru protectie Samsung A40

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Newspaper Cuts este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A40