fb-pixel

Husa Otopeni Boarding Pass pentru Samsung A50

Husa Otopeni Boarding Pass

Samsung A50
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A50
Modele unice de huse pentru Samsung A50
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A50
Descriere Husa Otopeni Boarding Pass
Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Otopeni Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Samsung A50 si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International Henri Coandă București
Aeroportul Internațional Henri Coandă (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (cel de al doilea fiind Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa). Aeroportul Henri Coandă este situat în afara zonei urbane a Bucureștiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov. În anul 2018 pe Aeroportul Henri Coandă au tranzitat 13.824.830 de pasageri.Numele aeroportului a fost schimbat în mai 2004, până atunci el numindu-se Aeroportul Internațional Otopeni.
Husa Otopeni Boarding Pass pentru Samsung A50  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A50. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Otopeni Boarding Pass pentru Samsung A50  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Otopeni Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Otopeni Boarding Pass pentru Samsung A50  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Otopeni Boarding Pass pentru protectie Samsung A50

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Otopeni Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A50