fb-pixel

Husa Bright Crystal pentru Samsung A50

Husa Bright Crystal

Samsung A50
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A50
Modele unice de huse pentru Samsung A50
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A50
Descriere Husa Bright Crystal
Bright Crystal este husa ideala pentru cei ce adora luxul, perfecta pentru telefoane precum Samsung A50, aceasta este menita sa ii ofera dispozitivului tau, luxul de care are nevoie pentru a iesi cat mai mult in evidenta. Spatele din sticla al husei, face ca print-ul acestei huse sa fie unul cat mai placut vizual dar si la atingere.
Husa Bright Crystal pentru Samsung A50  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A50. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Bright Crystal pentru Samsung A50  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Bright Crystal este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Bright Crystal pentru Samsung A50  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Bright Crystal pentru protectie Samsung A50

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Bright Crystal este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A50