fb-pixel

Husa Tricolor Romania pentru Samsung A50

Husa Tricolor Romania

Samsung A50
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A50
Modele unice de huse pentru Samsung A50
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A50
Descriere Husa Tricolor Romania
In caz ca nu stiai, suntem nationalisti. Iti livram husa din Romania, nu din Polonia sau Cehia, le producem in Romania totul ca tu sa te bucuri de tara ta. Alege husa Tricolor Romania pentru Samsung A50 si sustine-ti tara.
Husa Tricolor Romania pentru Samsung A50  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A50. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Tricolor Romania pentru Samsung A50  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Tricolor Romania este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Tricolor Romania pentru Samsung A50  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Tricolor Romania pentru protectie Samsung A50

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Tricolor Romania este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A50