fb-pixel

Husa Minimalist Mountain pentru Samsung A51

Husa Minimalist Mountain

Samsung A51
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A51
Modele unice de huse pentru Samsung A51
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A51
Descriere Husa Minimalist Mountain
Ti-e dor de munte? De aerul proaspat din varful acestora? Husa Minimalist Mountain te poate duce cu gandul la plimbarile prin munti intr-un mod minimalist. Special conceputa pentru Samsung A51, aceasta iti va aduce aminte de zilele pline de aer proaspat.
Husa Minimalist Mountain pentru Samsung A51  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A51. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Minimalist Mountain pentru Samsung A51  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Minimalist Mountain este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Minimalist Mountain pentru Samsung A51  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Minimalist Mountain pentru protectie Samsung A51

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Minimalist Mountain este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A51