fb-pixel

Husa Antisocial Badge pentru Samsung A52/A52 5G

Husa Antisocial Badge

Samsung A52/A52 5G
49 Lei
79 Lei
Husa premium pentru Samsung A52/A52 5G
Modele unice de huse pentru Samsung A52/A52 5G
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A52/A52 5G
Descriere Husa Antisocial Badge
Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Samsung A52/A52 5G si tii telefonul cu spatele spre ei :DGlumim bineinteles, insa ar putea fi o idee buna de pus in practica.
Husa Antisocial Badge pentru Samsung A52/A52 5G  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A52/A52 5G. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Antisocial Badge pentru Samsung A52/A52 5G  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Antisocial Badge este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Antisocial Badge pentru Samsung A52/A52 5G  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Antisocial Badge pentru protectie Samsung A52/A52 5G

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Antisocial Badge este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A52/A52 5G