fb-pixel

Husa Nume Barber pentru Samsung A52/A52 5G personalizata

Husa Nume Barber

Samsung A52/A52 5G
49 Lei
79 Lei
Text Personalizare
Husa premium pentru Samsung A52/A52 5G
Modele unice de huse pentru Samsung A52/A52 5G
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A52/A52 5G
Descriere Husa Nume Barber
Husa perfecta pentru pasionatii de barber shops, frizeri sau hairstylisti. Este compatibila cu Samsung A52/A52 5G si ofera o protectie sporita impotriva incidentelor. Ofera-i cadou aceasta husa unui prieten apropiat care este pasionat de frizuri si barber shop-uri sau chiar unui prieten care lucreaza in acest domeniu, lasa-ti creativitatea sa isi spuna cuvantul.
Husa Nume Barber pentru Samsung A52/A52 5G personalizata cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A52/A52 5G. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Nume Barber pentru Samsung A52/A52 5G personalizata cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Nume Barber este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Nume Barber pentru Samsung A52/A52 5G personalizata cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Nume Barber pentru protectie Samsung A52/A52 5G

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Nume Barber este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A52/A52 5G