fb-pixel

Husa Pop Cat pentru Samsung A52/A52 5G

Husa Pop Cat

Samsung A52/A52 5G
49 Lei
79 Lei
Husa premium pentru Samsung A52/A52 5G
Modele unice de huse pentru Samsung A52/A52 5G
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A52/A52 5G
Descriere Husa Pop Cat
Hey, cum sa nu stii cine este Pop Cat? Pe seama acestei pisicute a fost invadat internet-ul cu o multime de meme-uri si de sound effects.Daca chiar nu stii poti urmari un clip de o ora aici -> https://www.youtube.com/watch?v=jMq7HVHgl-c iar dupa ce termini de vizualizat acest clip, te asteptam sa comanzi husa Pop Cat pentru Samsung A52/A52 5G.
Husa Pop Cat pentru Samsung A52/A52 5G  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A52/A52 5G. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Pop Cat pentru Samsung A52/A52 5G  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Pop Cat este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Pop Cat pentru Samsung A52/A52 5G  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Pop Cat pentru protectie Samsung A52/A52 5G

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Pop Cat este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A52/A52 5G