fb-pixel

Husa Satu Mare Boarding Pass pentru Samsung A52/A52 5G

Husa Satu Mare Boarding Pass

Samsung A52/A52 5G
40 Lei
75 Lei

Indisponibil

Husa premium pentru Samsung A52/A52 5G
Modele unice de huse pentru Samsung A52/A52 5G
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A52/A52 5G
Descriere Husa Satu Mare Boarding Pass
Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Satu Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Samsung A52/A52 5G si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International Satu MareAeroportul Internațional Satu Mare (cod IATA: SUJ, cod ICAO: LRSM) este unul din cele mai vechi aeroporturi din România, fiind deschis în anul 1936. Astăzi, aeroportul este deschis traficului național și internațional de persoane și mărfuri.Aeroportul Satu Mare a fost înființat în anul 1936 printr-un decret regal, pe o suprafață de 600x600 metri. Un an mai târziu este finalizată construcția hangarului și a aerogării, iar în anul 1938, după deschiderea oficială, primul avion care a aterizat pe noul aeroport a fost de tipul Junkers 34, care a efectuat un zbor pe ruta Cluj-Napoca - Satu Mare - Oradea - Cluj-Napoca.Până în anul 1940, pe noul aeroport operează avioane ale companiei LARES (Linii Române Aeriene Exploatate de Stat), cu zboruri zilnice de pasageri, marfă și poștă, ca mai apoi, odată cu înființarea companiei TAROM, în anul 1954 să se înceapă operarea zborurilor regulate către București, cu avioane Li 2 și IL 14. În anul 1973 începe construirea pistei betonate de 2500×60 metri care se inaugurează în 1975.
Husa Satu Mare Boarding Pass pentru Samsung A52/A52 5G  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A52/A52 5G. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Satu Mare Boarding Pass pentru Samsung A52/A52 5G  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Satu Mare Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Satu Mare Boarding Pass pentru Samsung A52/A52 5G  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Satu Mare Boarding Pass pentru protectie Samsung A52/A52 5G

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Satu Mare Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A52/A52 5G