fb-pixel

Husa Baneasa Boarding Pass pentru Samsung A70

Husa Baneasa Boarding Pass

Samsung A70
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A70
Modele unice de huse pentru Samsung A70
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A70
Descriere Husa Baneasa Boarding Pass
Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Samsung A70 si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International București Băneasa - Aurel Vlaicu
Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (IATA: BBU, ICAO: LRBS), cunoscut înainte ca Aeroportul Băneasa, este un aeroport din București, situat în cartierul Băneasa, ce poartă numele pionierului aviatic român Aurel Vlaicu.Din punct de vedere al traficului de călători, aeroportul este al doilea ca mărime din România, după Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Inaugurat în anul 1920, este situat la 7 km nord de oraș, pe DN1, la 90 m altitudine, pe o suprafață de 128 ha. Dispune de o pistă de 3200 m lungime și 60 m lățime. Până la înființarea Aeroportului Internațional Otopeni în 1970, acesta era principalul aeroport din capitala României.
Husa Baneasa Boarding Pass pentru Samsung A70  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A70. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Baneasa Boarding Pass pentru Samsung A70  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Baneasa Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Baneasa Boarding Pass pentru Samsung A70  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Baneasa Boarding Pass pentru protectie Samsung A70

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Baneasa Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.