fb-pixel

Husa Circuit Board 2 pentru Samsung A70

Husa Circuit Board 2

Samsung A70
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A70
Modele unice de huse pentru Samsung A70
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A70
Descriere Husa Circuit Board 2
Stii cum arata interiorul unui Samsung? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau Samsung A70. Afisand circuitele interne, bateria si alte componente ale telefonului tau, husa Circuit Board 2 este una dintre husele preferate de catre cei din domeniul tech/inginerie.
Husa Circuit Board 2 pentru Samsung A70  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A70. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Circuit Board 2 pentru Samsung A70  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Circuit Board 2 este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Circuit Board 2 pentru Samsung A70  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Circuit Board 2 pentru protectie Samsung A70

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Circuit Board 2 este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A70