fb-pixel

Husa Grumpy Garfield pentru Samsung A70

Husa Grumpy Garfield

Samsung A70
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A70
Modele unice de huse pentru Samsung A70
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A70
Descriere Husa Grumpy Garfield
Fie ca este vorba de Grumpy Cat sau Garfield, cu totii cunoastem personajele nu? Husa Grumpy Garfield este special conceputa pentru cei care nu se pot hotara care este pisoiul lor preferat. Este perfect compatibila cu Samsung A70 si iti va oferi de fiecare data un mic zambet pe buze vazand cele doua personaje.
Husa Grumpy Garfield pentru Samsung A70  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A70. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Grumpy Garfield pentru Samsung A70  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Grumpy Garfield este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Grumpy Garfield pentru Samsung A70  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Grumpy Garfield pentru protectie Samsung A70

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Grumpy Garfield este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A70