fb-pixel

Husa Hope is Alive pentru Samsung A70

Husa Hope is Alive

Samsung A70
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A70
Modele unice de huse pentru Samsung A70
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A70
Descriere Husa Hope is Alive
Cuvintele potrivite in momentul potrivit iti pot reda speranta si starea de bine de care ai nevoie. Ce poate fi mai la indemana ta decat indispensabilul Samsung A70, care imbracat in husa %husa% va fi mereu in siguranta.Cu husa Hope is Alive asiguri protectia telefonului tau intr-un mod original, calitativ si premium. Lasa-te inspirat de husa Hope is Alive si mesajul incurajator pe care aceasta il poarta si ofera-i telefonului tau Samsung A70 tot ce e mai bun.
Husa Hope is Alive pentru Samsung A70  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A70. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Hope is Alive pentru Samsung A70  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Hope is Alive este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Hope is Alive pentru Samsung A70  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Hope is Alive pentru protectie Samsung A70

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Hope is Alive este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A70