fb-pixel

Husa Snake Print 1 pentru Samsung A70

Husa Snake Print 1

Samsung A70
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A70
Modele unice de huse pentru Samsung A70
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A70
Descriere Husa Snake Print 1
Pielea de sarpe este unul dintre trendurile de top ale anului curent, profita de ocazie si accesorizeaza-ti telefonul cu husa Snake Print 1. Ofera-i telefonului tau Samsung A70 o husa cu textura din piele de sarpe pentru a-l scoate in evidenta.
Husa Snake Print 1 pentru Samsung A70  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A70. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Snake Print 1 pentru Samsung A70  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Snake Print 1 este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Snake Print 1 pentru Samsung A70  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Snake Print 1 pentru protectie Samsung A70

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Snake Print 1 este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A70