fb-pixel

Husa Cracked Gold Marble pentru Samsung A71

Husa Cracked Gold Marble

Samsung A71
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A71
Modele unice de huse pentru Samsung A71
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A71
Descriere Husa Cracked Gold Marble
Husa Cracked Gold Marble compatibila cu Samsung A71 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de lux si calitate a marmurei naturale.
Husa Cracked Gold Marble pentru Samsung A71  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A71. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Cracked Gold Marble pentru Samsung A71  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Cracked Gold Marble este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Cracked Gold Marble pentru Samsung A71  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Cracked Gold Marble pentru protectie Samsung A71

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Cracked Gold Marble este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.