fb-pixel

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru Samsung A71

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu

Samsung A71
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A71
Modele unice de huse pentru Samsung A71
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A71
Descriere Husa Guccifer by Bogdan Mocanu
Dupa cum bine stii, Bogdan Mocanu are un talent aparte la desen, iar acest lucru se poate reflecta si pe husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru Samsung A71. Comanda husa Guccifer by Bogdan Mocanu si stilizeaza-ti telefonul in cel mai original mod posibil.
Husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru Samsung A71  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A71. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru Samsung A71  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru Samsung A71  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Guccifer by Bogdan Mocanu pentru protectie Samsung A71

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Guccifer by Bogdan Mocanu este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A71