fb-pixel

Husa Mingi Tenis pentru Samsung A71

Husa Mingi Tenis

Samsung A71
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A71
Modele unice de huse pentru Samsung A71
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A71
Descriere Husa Mingi Tenis
Orice persoana pasionata de tenis ar trebui sa aiba mereu la el un obiect care sa-i aminteasca de sportul lui preferat. Pentru asta Husa Mingi Tenis este aici, menita sa-ti protejeze telefonul fiind perfect compatibila cu Samsung A71 si sa-ti aminteasca de sportul tau preferat.
Husa Mingi Tenis pentru Samsung A71  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A71. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Mingi Tenis pentru Samsung A71  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Mingi Tenis este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Mingi Tenis pentru Samsung A71  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Mingi Tenis pentru protectie Samsung A71

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Mingi Tenis este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A71