fb-pixel

Husa Summer View pentru Samsung A71

Husa Summer View

Samsung A71
75 Lei
Husa premium pentru Samsung A71
Modele unice de huse pentru Samsung A71
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A71
Descriere Husa Summer View
Stim cat de mult iti este dor de mare, insa nu putem face nimic mai mult decat o husa pentru Samsung A71 care sa-ti aminteasca din cand in cand cat de placut este sa stai pe malul marii in adierea vantului. Comanda husa Summer View pentru Samsung A71 si imagineaza-ti ca esti mereu la mare 😁
Husa Summer View pentru Samsung A71  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A71. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Summer View pentru Samsung A71  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Summer View este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Summer View pentru Samsung A71  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Summer View pentru protectie Samsung A71

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Summer View este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A71