fb-pixel

Husa Targu Mures Boarding Pass pentru Samsung A72/A72 5G

Husa Targu Mures Boarding Pass

Samsung A72/A72 5G
49 Lei
79 Lei
Husa premium pentru Samsung A72/A72 5G
Modele unice de huse pentru Samsung A72/A72 5G
Husa cu margini anti alunecare pentru Samsung A72/A72 5G
Descriere Husa Targu Mures Boarding Pass
Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Targu Mures Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Samsung A72/A72 5G si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International Transilvania, Târgu MureșAeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș (IATA: TGM, ICAO: LRTM) (în maghiară Marosvásárhelyi Transilvania Nemzetközi Repülőtér) este un aeroport internațional situat la distanța de 14 km de centrul municipiul Târgu Mureș la nodul rutier aflat la ieșirea autostrăzii A3 din Ungheni și drumul E60/DN15, lângă Parcul Industrial Mureș, respectiv Magistrala CFR 400, secția 405 Deda-Războieni.Aeroportul Târgu Mureș a fost înființat în anul 1936. Din anul 1961 funcționează pe actualul amplasament, lângă localitatea Vidrasău.În anul 1969, aeroportul este modernizat și se construiește o pistă de beton de 2.000 metri lungime. O nouă modernizare a aeroportului are loc în perioada 1999-2005, când terminalul de pasageri este extins pentru traficul extern.În mai 2006 a fost redenumit în Aeroportul Transilvania Târgu Mureș (până atunci fiind cunoscut ca Aeroportul Târgu Mureș - Vidrasău).
Husa Targu Mures Boarding Pass pentru Samsung A72/A72 5G  cu spate din sticla

Spate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor BitCase pentru Samsung A72/A72 5G. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Targu Mures Boarding Pass pentru Samsung A72/A72 5G  cu culori perfecte

Culori Perfecte

Husa Targu Mures Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Targu Mures Boarding Pass pentru Samsung A72/A72 5G  cu incarcare wireless

Incarcare Wireless

Noi, cei de la BitCase sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Targu Mures Boarding Pass pentru protectie Samsung A72/A72 5G

Protectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Targu Mures Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Alte idei de huse pentru Samsung A72/A72 5G