Comunicat de presă

INTARO este bucuroasă să anunțe cooperarea cu Grupul ARCH, care va intra pe piață românească prin compania europeană Watford Insurance Company Europe. Aceasta este prima intrare a unui grup financiar Nord-American pe piață românească de asigurări auto de retail, intr-un moment oportun, arătând astfel o maturizare a pieței urmare a recentelor modificări legislative ale Autorității de Supraveghere Financiară în ceea ce privește Răspunderea Civilă Auto.

INTARO Insurance Services SA este o companie înființată de un grup de profesioniști din România, cu o largă experiență locală și internațională pe piața de asigurări, împreună cu investitorul ELLAAL GOLDBERG SA, cu scopul de a acorda servicii de management companiilor străine care vor să opereze pe piață românească de asigurări.

ELLAAL GOLDBERG SA este o companie cu acționariat majoritar Nord-American, având ca obiect de activitate înființarea, dezvoltarea și administrarea afacerilor pe teritoriul României.

Filip STAVROSITU
CEO
INTARO Insurance Services SA
Data publicării: 06.12.2017

Data publicării: 06.12.2017
 • CONFIRMARE Coca Constantinescu,
  ASF: Un grup american
  va intra pe segmentul RCA în acest an

  Numărul jucătorilor prezenți pe segmentul asigurărilor RCA va crește în acest an la 10, prin intrarea unui grup american, cel mai probabil la mijlocul acestui an, a declarat, miercuri, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Cornel Coca Constantinescu. “Este vorba un jucător mare din Statele Unite ale Americii”, a spus Coca Constatinescu, prezent la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări și Pensii, ediția a XIII-a, eveniment organizat de asociația profesională a brokerilor (UNSICAR)...

  More Text Here

  Citește mai mult
  Data publicării: 28.03.2018 Data actualizării: 28.03.2018
 • Premieră absolută: Un gigant american vrea să vândă RCA șoferilor români

  Watford Insurance, o companie de asigurări cu sediul în Gibraltar și partener strategic al grupului american Arch, a depus la autoritatea din Gibraltar și la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România o cerere pentru începerea activităților de subscriere pe piața locală, au declarat, pentru Profit.ro, surse din zona supravegherii...

  More Text Here

  Citește mai mult
  Data publicării: 06.12.2017 Data actualizării: 06.12.2017
 • WATFORD Insurance anunta planuri pentru Romania

  WATFORD Insurance Europe Europe Limited a anuntat miercuri - 6 decembrie 2017 - ca a depus la Comisia de Servicii Financiare din Gibraltar o cerere de aprobare pentru infiintarea unei sucursale in vederea lansarii operatiunilor de asigurare in Romania.

  WATFORD Insurance, cu sediul in Gibraltar, are un rating "A-" acordat de catre A.M. BEST si functioneaza in Uniunea Europeana si in Marea Britanie din anul 2015.

  More Text Here

  Citește mai mult
  Data publicării: 06.12.2017 Data actualizării: 06.12.2017
 • Un fost executiv de la Astra aduce în piaţa locală de RCA un asigurător din Bermude

  Compania de asigurări Watford Insurance, deţinută de reasigurătorul cu acelaşi nume cu sediul în Insulele Bermude, intenţionează să intre pe piaţa locală a asigurărilor auto obligatorii (RCA).

  Asigurătorul va colabora cu compania lo­cală de servicii Intaro Insurance Services care va furniza toate serviciile de mana­ge­ment (vânzare, daune, clienţi) pentru ope­ra­ţiunile din România.

  More Text Here

  Citește mai mult
  Data publicării: 07.12.2017 Data actualizării: 07.12.2017